"Linistea este calmul mintii; este pentru spirit ceea ce somnul este pentru corp, hrana si improspatare."
William Penn.

   


RESTAURANT

  Parterul pensiunii e rezervat unui restaurant elegant cu bar, cu design specific chinezesc. Salonul restaurantului permite organizarea de mese festive, pentru care asiguram servicii complete de catering. Parintii se vor putea bucura de o masa linistita, scaunele speciale pentru copii va stau la dispozitie. Specialitatile servite apartin atat bucatariei chinezesti, cat si celei traditionale romanesti.

Printre preparatele casei se numara: ciorba de burta, creveti in sos de smantana, tofu, snitel de porc in fulgi de porumb, piept de pui cu ananas si legume, pastrav in folie cu mamaliguta, rondele de somon cu sos de lamaie iar la desert va recomandam printre altele, inghetata Tiramisu, papanasii cu smantana ori profiterol.

Pentru copii va recomandam supa, ciorba de legume proaspete, crochete de pui, iar la desert clatitele cu ciocolata sau cu dulceata casei.


PIZZA

Pizza servita in restaurant este atent pregatita din cele mai bune ingrediente. Veti putea alege intre diverse feluri, cu sunca, salam, vegetariana etc.


BAR

Amplasat in interiorul restaurantului, barul va sta la dispozitie pentru a savura un cocktail sau o cafea aromata. Muzica de atmosfera va intregi confortul acestui spatiu elegant.


   
 

 

 

HOME   |   CAZARE   |   RESTAURANT   |   TERASA   |   LOCALIZARE   |  CONTACT

Copyright © 2008 Pensiunea Dragonul. Toate drepturile rezervate.