"Linistea este calmul mintii; este pentru spirit ceea ce somnul este pentru corp, hrana si improspatare."
William Penn.

   


TERASA

O gradina de vis si o filigorie cu o balta artificiala va asteapta oricand doriti aer curat. Oamenii de afaceri vor fi la curent cu toate noutatile prin internetul pe care-l punem la dispozitie prin usb sau de ultima generatie wireless, de mare viteza pentru confort maxim.

Pensiunea Dragonul va fi aprovizionata cu pastravi din propriul lac, situat la 7 km pe Valea Avrigului unde se va finaliza si casa de vacanta Izvorul Racilor, proprietate a Pensiunii. Aceasta casa de vacanta cu vedere la Carpati poate fi inchiriata cu sau fara servicii de catering incluse.

Un weekend petrecut alaturi de noi v-ar face sa uitati de rutina si oboseala! Amatorii de plimbari cu masini ATV se pot bucura de trasee prin imprejurimi.

Terasa ofera o priveliste cu adevarat unica, iar daca sunteti amatori de drumetii, pensiunea Dragonul va ofera posibilitatea de a descoperi trasee prin zone renumite si de un pitoresc aparte. Zona are o mare importanta turistica, la doar 7 km se afla Valea Avrigului, traseul spre Cabana Barcaciu, de unde se poate continua spre Cabana Balea Lac.

   
 

 

 

HOME   |   CAZARE   |   RESTAURANT   |   TERASA   |   LOCALIZARE   |  CONTACT

Copyright © 2008 Pensiunea Dragonul. Toate drepturile rezervate.